Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Sabia heeft wéér een nieuwe love interest

De ene week wordt Sabia aan een felbegeerde bachelor gekoppeld en een paar weken later schijnt ze weer een nieuwe love interest te hebben. Alhoewel, het geflirt met de topkok Steffen Henssler lijkt onschuldig, maar nu ze door Rafael uit huis wordt gezet is de kans groot dat Sabia binnenkort toch met een man gespot wordt. To be continued, dus.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar broertje

De familie Hazes ligt nog steeds met elkaar overhoop. Ondanks het nieuws dat André jr. een kindje krijgt met vriendin Monique blijft de familie modder gooien in de media. Deze keer is het Roxeanne die haar mond opentrekt: “Ik las op social media dat m’n broer een kind krijgt.” Verder doet ze nog een boekje open over hun ruzie. Het leeftijdsverschil tussen André en Monique is echt niet hun enige probleem… Lees hier de details.

Lieke van Lexmond trouwt in Italië

Het is nog even aftellen, maar over twee maanden is het zover! Dan schijnt Lieke van Lexmond haar grote dag te hebben. Weekend beweert dat Lieke en haar vriend Bas op 24 juni in Italië in het huwelijksbootje stappen. De jurk is uitgezocht en de uitnodigingen zijn verstuurd, dus het enige wat het koppel nog hoeft te doen is de rest van de voorbereidingen te treffen. In het diepste geheim, uiteraard.

Is dit dan de minnares van Jay-Z?!

Als Beyoncé met een nieuw album komt, dan pakt ze het grootst aan. Door Lemonade uit te brengen draait de geruchtenmolen al de hele week overuren, want wie is toch de minnares waar Beyoncé het over heeft? Well, die minnares liet zelf van zich horen zoals je hier kunt lezen… Is het overigens niet enorm ironisch dat Beyoncé haar tour vervolgens aftrapt door een nummer op te dragen aan Jay (zie video hieronder)? Pr-stuntje van de familie Carter?

Zac Efron keihard onderuit tijdens Baywatch opnames

De laatste foto’s van Zac Efron laten maar weer zien dat celebritys ook gewoon mensen zijn. Hij heeft dan misschien een lichaam waar je U tegen zegt en een uitstraling waar je niet omheen kunt, maar gelukkig heeft Zac ook z’n klunzige kant. Tijdens opnames van Baywatch valt hij zo ongelukkig dat het stiekem een hilarisch is… Thank God dat hij zelfspot heeft, want hij plaatst het bewijs gewoon op z’n Instagram account.

Prince had aids

Sinds het overlijden van Prince gissen de media naar de doodsoorzaak. Hij zou verslaafd zijn geweest aan pijnstillers, een overdosis hebben gehad en inmiddels is het nieuws naar buiten gebracht dat er bij Prince aids geconstateerd was. Omdat Prince vanwege zijn geloof geen behandeling wilde krijgen tegen de ziekte ging het al snel bergafwaarts. Voor zijn overlijden woog hij nog maar 36 kilo en blijkbaar had hij ‘enkele dagen’ te leven.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook