5 printjes die iedere vrouw in de kast zou moeten hebben

Printjes mogen niet ontbreken in je kledingkast. Een simpele jeans wordt meteen stukken vrolijker als je er een shirt me...

Printjes mogen niet ontbreken in je kledingkast. Een simpele jeans wordt meteen stukken vrolijker als je er een shirt met printje aan toevoegt. Deze printjes mogen zéker niet ontbreken in je garderobe.

1. Streepjes

Het printje wat het makkelijkste te combineren is. Een streepjesshirt is dan ook voor iedereen een must. Combineer je streepjes met een stoere boyfriend jeans en fijne sneakers, comfy en très fashionable.

Howdy Nashville!!! Loving Nashville Fashion Week so far! @draperjames #whyNFW

Een foto die is geplaatst door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op

2. Luipaard

Een luipaardprint wordt vaak geassocieerd met ordinair, maar dat is nergens voor nodig. Dit printje kun je namelijk heel goed dragen als eyecatcher in een outfit. Zorg er wel voor dat je één item draagt met deze print en niet meerdere tijgertjes bij elkaar. Combineer met een mooie tas, broek of schoenen.

Here we go!!! @ellagiselle @candiscayne #livetweeting #iamcait

Een foto die is geplaatst door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op

3. Stippen

Ook wel polkadots genoemd. Stippen zijn net als streepjes heel makkelijk te combineren. Stippen op een blouse, op een broek, op een tas: het is altijd goed.

@gregoryarlt #magicsinthemakeup @nbcthevoice gx

Een foto die is geplaatst door Gwen Stefani (@gwenstefani) op

4. Bloemen

Als er iets goed past bij de lente dan zijn het bloemenprintjes. Een item met bloemen vrolijkt een outfit meteen op en is lekker kleurrijk voor als de zon schijnt. Ook bij bloemenprintjes is het belangrijk dat je niet meerdere bloemen met elkaar combineert, doe zoals koningin Máxima afgelopen koningsdag. En ga voor één opvallend kledingstuk, of het nu een shirt of Natan-jurk is.

Koningin Máxima © Michel Porro/WireImage

5. Ruitjes

Een ruitjes print kan zowel op een nette manier als een stoerdere manier gedragen worden. Combineer bijvoorbeeld een geruit rokje met een simpel wit t-shirt en een leren bikerjack. Zowel vrouwelijk als stoer.

Love this woman??

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op


Lees ook:

Laatste nieuws