Video: dít vonden de prinsesjes van Koningsdag

Koning Willem Alexander en zijn familie hebben zijn 49e verjaardag gevierd in het, tegen alle weersvoorspellingen in, zo...

Koning Willem Alexander en zijn familie hebben zijn 49e verjaardag gevierd in het, tegen alle weersvoorspellingen in, zonnige Zwolle. Voor het eerst laten ook de prinsesjes weten wat zij van Koningsdag vinden. En dat is leuk om te horen, kijk maar!

Koningin Máxima is trots op haar dochters, ‘hoe die het ondanks de kou, fantastisch doen’. En de prinsesjes hadden ook lol. Amalia verheugde zich het meest op het sporten (wat een heerlijke lach heeft Amalia!), Ariane werd een beetje overvallen door de camera’s, maar wilde toch wel even zeggen dat ze de parade het leukst vond. En prinses Alexia verbeterde de verslaggever even. Wat een heerlijke kind is het toch. En het gaat gelukkig goed met haar been. Ze wilde Koningsdag 2016 voor geen goud missen en was blij dat de Oranjes zo warm ontvangen werden.  En wij vonden het leuk om de prinsesjes zo even voor de camera te zien. We sluiten af met de koning: “Het is fantastisch om zo je verjaardag te mogen vieren”.

Kortom, #Koningsdag2016: it was a blast. Bekijk hier wat er de gehele dag zoal gebeurde.

Laatste nieuws