3 healthy boeken van BN’ers

Healthy boeken die door BN'ers zijn geschreven zijn populair. De ene na de andere bekende Nederlander komt met een lifes...

Lees ook

Healthy boeken die door BN’ers zijn geschreven zijn populair. De ene na de andere bekende Nederlander komt met een lifestyle boek waarin work-out en voedingstips te vinden zijn. Hieronder vind je 3 van onze favorieten:

Killerbody Dieet‘ door Fajah Lourens – €20

Fajah Lourens was na het tv-programma Expeditie Robinson veel afgevallen. Toen ze eenmaal thuis was, vlogen de kilo’s er aan en toen was ze er klaar mee. Ze veranderde haar lifestyle naar die van een fit-girl en werd met haar Instagram account ‘mykillerbodymotivation‘ steeds bekender in Nederland. Ondertussen ziet de actrice er súperstrak uit en in dit boek vertelt ze hoe ze dat heeft gedaan en vooral hoe ook jij dat kan bereiken. Fajah geeft work-out tips voor de verschillende delen van je lichaam en deelt haar favoriete recepten (Bol.com).

In perfecte conditie‘ door Ellen Hoog – €19,99

Ellen Hoog speelt hockey op topniveau. Om op het veld optimaal te presteren wil ze gezond leven. Balans is voor haar hét recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten en af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen en bewust ontspannen. Ellen deelt haar 6 complete work-outs met 36 van haar favoriete oefeningen. Deze work-outs worden in het boek afgewisseld met 45 heerlijke en gezonde recepten (Bol.com).

Op de cover van Men’s Health in 100 dagen‘ door Guy van der Reijden

Deze is speciaal voor de mannen, maar kan ook voor vrouwen. Guy van de Reijden is misschien geen échte BN’er, maar hij is wel personal trainer van veel BN’ers. Guy is ervan overtuigd dat elke man in 100 dagen op de cover van Men’s Health kan staan. In dit boek worden drie fases beschreven waar aparte tips bij horen: de burnfase, de maximaalfase en de buildfase. BN’er Mark van Eeuwen heeft de metamorfose van Guy ondergaan en beschrijft in dit boek zijn ervaringen (Bol.com).

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook