Máxima is één van de meest invloedrijke mensen ter wereld

Wat zijn we trots op onze koningin Máxima! Het Amerikaanse tijdschrift Time heeft onze koningin toegevoegd aan de lijst...

Wat zijn we trots op onze koningin Máxima! Het Amerikaanse tijdschrift Time heeft onze koningin toegevoegd aan de lijst van de meest invloedrijke personen ter wereld.

Volgens Time heeft onze koningin goed verstand van technische zaken, politiek inzicht en grenzeloze energie. Daarnaast vindt het Amerikaanse tijdschrift dat ze een meester is in het tonen van empathie. En zo denkt Nederland er ook over (lees hier).

Wist je dat er laatst een speciale documentaire is uitgezonden over ons koningspaar? De koning en koningin zitten nu al 1000 dagen op de troon. Bekijk hier alle emotionele momenten.

Naast dat de koningin een mooi innerlijk heeft, valt haar stunning uiterlijk natuurlijk ook op. We hebben Máxima nog nooit op een fashion faux betrapt, alhoewel daar over deze outfit denkt de Duitse Bunte anders.

Er zijn naast Máxima nog 99 andere mensen geselecteerd voor de lijst van de meest invloedrijke personen ter wereld. Deze lopen erg uiteen, zo komen we Adele, Donald Trump, Leonardo DiCaprio en Caitlynn Jenner tegen. En treffen we Barack Obama en Nicki Minaj aan.

Lees ook:

Laatste nieuws