5 gemene quotes over Kate Middleton

Zelfs prinsessen hebben haters. Hertogin Kate Middleton moet af en toe dealen met gemeen commentaar. Of het nu om haar o...

Zelfs prinsessen hebben haters. Hertogin Kate Middleton moet af en toe dealen met gemeen commentaar. Of het nu om haar outfitkeuzes gaat of onlogische carrièrepad, iedereen heeft iets te zeggen. Want sta je in de spotlights, dan heeft ineens iedereen een mening over je. Hieronder de vijf gemeenste dingen die ooit gezegd zijn over Kate:

Schrijfster Hilary Mantel tijdens een lezing in het British Museum:

“Kate lijkt wel gekozen te zijn voor haar rol als prinses omdat ze zo onbesproken is: pijnlijk dun, geen eigenaardigheden, geen gekkie, iemand die binnen de lijntjes blijft.”

Wij vragen ons af of Hilary zelf wel buiten de lijntjes was gestapt in Kates rol…

Schrijfster Margaret Atwood over Kate’s kledingkeuze:

“Ik vind dat ze zich niet heel spannend kleedt. Ze zal nooit zo’n fashion icoon worden als prinses Diana. En dat doet ze met opzet, denk je ook niet?”

Maybe, maybe not. Feit blijft: Kate is geen Diana en het zou ook niet gezond zijn als ze dat wel wilde zijn…

Realityster Kelly Osbourne over het feit dat Kate een outfit meerdere keren draagt:

“Sorry hoor, maar als ik haar functie had, zou ik echt elk kledingstuk maar één keer dragen. Als ik de toekomstige fucking koningin van Engeland zou zijn, draag ik die jurk maar één keer. Je moet potdomme je hele leven opgeven, al je privacy, dan is elke dag een nieuwe jurk toch wel het minste wat daar tegenover kan staan.”

En als Kate elke dag een andere jurk aan zou doen, zou men daar weer over vallen…

Schrijfster Joan Smith in haar boek The Public Woman:

“De hertogin van Cambridge heeft eigenlijk nog niet zoveel gedaan met haar leven, behalve een ondersteunende rol spelen voor haar vriendje, met hem trouwen (iedereen mocht meegenieten) en kinderen krijgen. Kate heeft nooit echt een onafhankelijke identiteit gehad, laat staan eigen inkomen. Al haar kleding werd betaald door haar schoonvader! Maar goed, ze straalt ook niet uit dat ze naar zoiets streeft…”

Dat mag dan wel zo zijn Joan, maar Kate leeft met een draaiboek, wij niet…

Schrijfster Sarah Vine in de Daily Mail:

“Ze is prachtig, heeft glamour en klasse. Waarom gedraagt Kate zich dan als zo’n ouwe taart? Serieus, je kan haar in die ‘safety pin dress’ van Versace hijsen, je weet wel, die Liz Hurley in 1994 droeg, met die veiligheidsspelden. En dan nóg ziet ze er saai uit.”

De betreffende jurk:

Elizabeth Hurly - Hugh Grant - Versace - 1994 © Dave Benett/Hulton Archive/Getty Images

Maar goed, Kate is ook geen model of actrice. Haar taak is niet om half naakt op rode lopers te staan… En wij denken dat Kate ook diep ongelukkig was geweest in zo’n jurk.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws