Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Sabia moet het huis uit

Rafael maakt een duidelijk statement: hij heeft de huur van het huis waar hij met Sabia woonde opgezegd. Met andere woorden, Sabia moet het huis uit. Hij heeft zijn geluk nu gevonden in Estavana en dat betekent dat hij niet langer voor zijn ex de huur wil betalen. Sabia kan haar spullen dus pakken… Lees er hier meer over.

De voetbalskills van Estavana zijn indrukwekkend

Om nog even over Rafael en zijn liefde door te gaan… Estavana kan niet alleen goed handballen, ook haar voetbalskills zijn indrukwekkend te noemen! Waarschijnlijk is Raf maar al te trots dat Estavana een poging doet om een balletje hoog te houden. Ze heeft het in ieder geval voor iedereen vastgelegd:

Lieke van Lexmond haalt uit naar dikke mensen

Ai, Lieke van Lexmond heeft zich deze week niet geliefd gemaakt door te zeggen dat dikke mensen niet moeten klagen over hoe ze eruitzien. De woorden “als je wat dikker bent, ook prima, maar dan moet je er vooral niet zeuren” kwamen nogal bot uit haar mond en tja, oordeel zelf of ze hiermee te ver gaat.

Doutzen’s nieuwe job

Goed nieuws voor Doutzen, want ze mag dan misschien wel haar Victoria’s Secret carrière aan de wilgen hebben gehangen, stil zit ze zeker niet. Deze week werd bekend dat Doutzen een rol te pakken heeft in de heldenfilm Wonder Woman en daarmee lijkt het ineens duidelijk te worden dat ze zich waarschijnlijk een stuk meer gaat focussen op acteren. Klik hier om de details te lezen.

Victoria Koblenko is zwanger

Ooit verliefd, uit elkaar en nu weer verliefd en inmiddels zwanger: Victoria Koblenko heeft geluk in de liefde gevonden met niemand minder dan haar ex (alhoewel, inmiddels niet meer) Evgeniy Levchenko. Zo maakten ze deze week bekend dat Victoria in verwachting is via een berichtje op Instagram en Twitter. Gefeliciteerd Victoria en Evgeniy!

Chrissy Teigen deelt eerst babyfoto van haar dochter

Chrissy Teigen is amper bevallen of ze heeft al de eerste babyfoto van haar dochter Luna gedeeld. Hoewel je op het kiekje niet veel kunt zien van Luna zelf kun je verwachten dat er snel nog meer foto’s volgen. Nog even geduld hebben dus! In dit artikel kun je de babyfoto van Luna zien.

Prince is overleden en dit is wat Gerard Joling te zeggen had

Tot slot triest nieuws in deze Gossip Round-Up, want gisteren werd bekend dat popsensatie Prince is overleden. Hij is slecht 57 jaar geworden. De reden van zijn overleden is nog niet duidelijk, er gaan roddels dat de zanger aids zou hebben, maar vanwege zijn geloof gestopt zou zijn met de medicatie of dat de zanger een overdosis genomen zou hebben.  Wat het ook moge zijn, Prince, you are missed. Menig celebrity én BN’er reageerde natuurlijk op het overlijden van de zanger, maar niet iedereen was even goed met zijn woorden. Gerard Joling bijvoorbeeld… Waar de rest van Nederland natuurlijk op reageerde…

De noodoproep vanuit Prince zijn studio:

Klik hier om de Gossip Round-Up van vorige week te lezen.

Laatste nieuws

Zie ook