Royal Round-Up: dit deden de royals deze week

De royalty des (buiten)lands had het afgelopen week weer hartstikke druk. Van de bevalling in het Zweedse koningshuis en...

Lees ook

De royalty des (buiten)lands had het afgelopen week weer hartstikke druk. Van de bevalling in het Zweedse koningshuis en de invloedrijke Máxima tot het kapsel van hertogin Kate en een ‘vechtende’ prins William en prins Harry… We zetten in de Royal Round-Up op een rij wat de royals deze week meemaakten.

Prinses Sofia van Zweden is bevallen van een zoon

Deze week kan niet meer stuk voor het Zweedse koningshuis. Prinses Sofia is afgelopen dinsdag namelijk bevallen van een zoon. Prins Carl was (uiteraard) bij de bevalling en het laatste nieuws is dat het goed gaat met de moeder en zoon. Ze hebben hun zoon de naam Alexander (voluit Alexander Erik Hubertus Bertil) gegeven en hier kun je de eerste glimp van het Zweedse prinsje opvangen (zie video hierboven).

Máxima is één van de invloedrijkste mensen ter wereld

Gisteren werd door Time Magazine de lijst met de World’s Most Influential People gepubliceerd en niemand minder dan onze koningin staat daartussen. Naast onder andere Adele, Vladimir Poetin en Donald Trump heeft Máxima een plek op de lijst gekregen vanwege haar inzet voor ontwikkelingslanden.

Zo krijg je het kapsel van hertogin Kate

Mocht je je altijd al afvragen hoe hertogin Kate aan haar perfect geföhnde lokken komt… Wij hebben het antwoord. Verrassing: ze doet het niet zelf, maar heeft een kapper die haar keer op keer een goede föhnbeurt geeft. Hieronder kun je zien hoe je thuis je kapsel Kate-waardig maakt.

‘Knokpartij’ tussen prins William en Harry

Zet prins William en Harry op de set van Star Wars neer en je kunt de klok erop gelijk zetten dat ze kattenkwaad uithalen. Harry daagt zijn broer uit en hoewel William zich in eerste instantie weet in te houden, vermoeden wij dat hij dat alleen maar doet omdat er camera’s op hun neus staan…

Het Drakenprinsje heeft eindelijk een naam

Het duurde even, ruim twee maanden om precies te zijn, maar nu is het zover: het Drakenprinsje heeft een naam gekregen en iedereen mag het weten. Het prinsje draagt de naam Jigme Namgyel Wangchuck wat staat voor onbevreesd en overwinnaar. Lees hier alle details over dit nieuws.

Vier generaties Britse royals weer op de foto

Het fotomoment van de vier generaties Britse royals mag je niet onthouden worden. Op de foto die deze week naar buiten werd gebracht zien we koningin Elizabeth, prins Charles, William en George. Van deze foto worden speciale postzegels gemaakt ter ere van de 90ste verjaardag van de Queen. Hier kun je de foto zien!


Lees hier de Royal Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook