Waarom Kate en William nooit hand in hand lopen

Prins William en Kate Middelton zijn de definitie van #RelationshipGoals. De twee hebben veel respect voor elkaar en zie...

Lees ook

Prins William en Kate Middelton zijn de definitie van #RelationshipGoals. De twee hebben veel respect voor elkaar en zien er altijd extreem gelukkig uit samen. De liefde spat er vanaf. Zelfs als ze naar saaie verplichte bijeenkomsten moeten, hebben ze altijd lol. Maar waarom lopen ze eigenlijk nooit hand in hand?

Echt, hoe verliefd ze ook zijn: je zult prins William en zijn Kate niet betrappen op een stiekem publiekelijk kusje. Eerder deze week werd royal etiquette expert Myka Meier geïnterviewd door People. Zij vertelt dat er geen officiële regel is dat koninklijke figuren hun liefde niet publiekelijk mogen uiten. Maar er is wel een logische verklaring waarom William en Kate het niet doen:

The likely reasoning is more that while traveling on a tour such as the India trip, technically the couple are working representatives of British Monarchy. The couple are likely to show very little PDA, if any, to remain professional during their designated roles abroad.

Niet zoenen tijdens werkuren

Met andere woorden: het koppel is aan het werk. En net als ‘normale mensen’ gaan ze niet een potje staan zoenen tijdens werkuren. Dus voor alle diehard fans van het koppel: wees gerust, het feit dat William en Kate geen handjes vasthouden, zegt niets over hun relatie. Oef!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook