Dit product is onmisbaar voor een glow op de wangen

Een mooie glow op de wangen: wie wil dat nu niet? Het ziet er uit alsof je een nacht goed hebt geslapen of alsof je écht...

Lees ook

Een mooie glow op de wangen: wie wil dat nu niet? Het ziet er uit alsof je een nacht goed hebt geslapen of alsof je écht goed uitgerust bent. Maar hoe creëer je zo’n gloed? Dit product is all you need!

Deze Illuminator van Nars Cosmetics is multifunctioneel te gebruiken voor een glow. Het is een vloeibare highlighter die je op je gezicht aanbrengt. Het product breng je aan op plekken waar je gezicht normaal het licht vangt, bijvoorbeeld jukbeenderen, wenkbrauwbot, neusbrug en cupidoboog.

Je kunt de intensiteit van de ‘glow’ zelf bepalen door de manier waarop je de Illuminator aanbrengt.

  • Voor een subtiele glow: meng de Illuminator (niet teveel!) met je eigen foundation. Breng dit vervolgens aan zoals je altijd doet. Dit zorgt voor een natural glow op je hele gezicht.
  • Voor een aanwezige glow: breng als eerste de Illuminator aan op jukbeenderen, wenkbrauwbot, neusbrug en cupidoboog. Daarna breng je een dun laagje foundation aan, et voilà.
  • Voor een sterke glow: breng eerst je foundation aan en daarna pas de Illuminator op plekken waar het licht normaal valt. Doordat je het product pas na je foundation aanbrengt, valt je flow meer op.

Meer beauty tips?

Laatste nieuws

Zie ook