Hebben: Festival Essentials make-upset van Charlotte Tilbury

Het festivalseizoen is weer begonnen. Zowel in Nederland als elders in de wereld worden festivals goed bezocht. Eén van...

Lees ook

Het festivalseizoen is weer begonnen. Zowel in Nederland als elders in de wereld worden festivals goed bezocht. Eén van de populairste festivals ooit is vandaag van start gegaan: Coachella in Californië!

Celebrity’s als Rihanna, de Kardashians/Jenners, Victoria’s Secret modellen, Adele en nog veel meer anderen bezoeken dat festival elk jaar. Wij kunnen dan weer genieten van hun festival outfits en make-up looks.

Het luxe make-up merk Charlotte Tilbury, sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar, heeft een Festival Essentials Set samengesteld. Hier zit in: een mascara, blush-stick en mooie lipstick – meer heb je eigenlijk ook niet nodig op een festival. De producten kun je vervolgens bewaren in een cute make-up tasje.

Good to know: je bent goedkoper uit als je de producten als setje koopt in plaats van los. De Festival Essentials Set kun je onder andere via net-a-porter.com bestellen voor €99.

Charlotte zegt het volgende over de set: ‘It is the perfect way to get a pretty, sun-kissed look that you can easily apply on-the-go.’ 

De mascara zorgt voor volumineuze wimpers, blush voor een mooie glow op de wangen en de lipstick geeft naast een leuk kleurtje ook nog eens verzorging voor de lippen. Combineer ze met elkaar en je bent ready to go!

Meer beauty nieuws lezen?

Laatste nieuws

Zie ook