Willem-Alexander en Máxima: picture perfect in München

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op werkbezoek bij onze oosterburen. Het koningspaar maakt er grote indr...

Lees ook

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op werkbezoek bij onze oosterburen. Het koningspaar maakt er grote indruk door hun prachtige verschijning. Tijdens hun bezoek aan de Alte Pinakothek in München stappen de koning en koningin door een lijst (zie video hierboven). 

Willem-Alexander en Máxima zijn zo letterlijk een picture perfect paar tijdens het werkbezoek aan Beieren. Het koningspaar heropent vandaag de Hollandse zaal in een museum in München. Voor deze speciale gelegenheid stappen ze samen door een lijst, wat een beeldschoon kiekje opleverde. Máxima zag er geweldig uit in Natan. Het ensemble zagen we eerder bij de Koningin, in 2015 om precies te zijn.

Na de heropening gaan onze koning en koningin door naar BMW Welt om de auto van de toekomst te bekijken. Morgen staan Erlangen en Neurenberg op het programma. In Neurenberg bezoeken Willem-Alexander en Máxima onder meer de rechtszaal waar na de Tweede Wereldoorlog de overlevende kopstukken van het nazi-bewind werden berecht voor een internationaal tribunaal.

Willem Alexander en Maxima Picture Perfect in Munchen © ANP


Doel van dit werkbezoek is om de goede relatie tussen Nederland en Beieren te versterken, met als belangrijkste onderwerp de economische betrekkingen.

Ook leuk om te lezen: Koningin Máxima maakt grote modemisser

Laatste nieuws

Zie ook