Prins William en hertogin Kate krijgen traditioneel welkom

Vandaag was de derde dag van het staatsbezoek van prins William en hertogin Kate in India. Het koppel kreeg een royaal w...

Lees ook

Vandaag was de derde dag van het staatsbezoek van prins William en hertogin Kate in India. Het koppel kreeg een royaal welkom, volledig in Indische stijl. En het grootste neushoornpark ter wereld in Assam werd door het royal duo bezocht.

De twee werden begroet door de minister-president van Assam en diens vrouw. Ze kregen traditioneel handgemaakte sjaals en werden omringd door dansers. Ter ere van het Bihu festival dat morgen begint, kreeg het koppel ook nog rijstpannenkoeken en kokoskoekjes (die sloeg Kate dus niet af…). Prins William en Kate hadden het erg naar hun zin. Leuk ook hoe hertogin Kate haar outfits matcht met de Indiase stijl, love it! Maar de hertogin switchte wel gedurende de dag. Op de foto hierboven en hieronder had de hertogin nog een kanten jurkje van Temperley London aan (€995).

William en Kate William en Kate © Getty Images

Maar goed dat Kate flink gepakt had. Voor elke gelegenheid een andere kleur groen!

De groene boho maxi dress op de foto’s hieronder is van Anna Sui, €1.137 via net-a-porter.com).

Prins William en hertogin Kate krijgen traditioneel welkom Kate en William © Getty Images

Kate Middelton Kate Middleton © Getty Images

Qua schoenen dacht de hertogin: even geen open tenen. Maar deze navy-kleurige Karey wedge-sandalen van Dune staan perfect onder de jurk (€77,92).

Bekijk ook wat er op dag 1 en dag 2 gebeurde.

Armen vol koffers en tassen

Ondertussen werden Kate’s kapster en styliste gespot met hun armen vol koffers en tassen. Kate moet natuurlijk wel genoeg mooie setjes hebben tijdens haar bezoek in India (zoals gezegd, 3 jurken per dag, dat vergt flink wat koffers). Wij zijn benieuwd in welke kleding we de hertogin nog zullen spotten. We houden je op de hoogte!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook