Babynieuws! André Hazes Jr. en vriendin krijgen een kindje

Gefeliciteerd, André Hazes Jr. en vriendin Monique! Het stel heeft gister via Instagram bekend gemaakt dat zij in oktobe...

Lees ook

Gefeliciteerd, André Hazes Jr. en vriendin Monique! Het stel heeft gister via Instagram bekend gemaakt dat zij in oktober een kindje verwachten. En zojuist deelden André en Monique de allereerste echo. 

André wil al heel lang een kindje met vriendin Monique en nu is het eindelijk zover. ‘EIN-DE-LIJK kunnen we het met jullie delen… Mijn grote wens is in vervulling gegaan!’ zet André onder zijn Instagram foto.

Eerder vertelde André tegen Story: ‘We hebben de voorbehoedsmiddelen weggegooid. Onze baby is heel welkom. Maar je weet niet hoe het loopt. Een zwangerschap kun je natuurlijk niet plannen. Dat beseffen we beide heel goed.’

Er is veel ruzie gaande in de Hazes-familie. Dit heeft onder andere te maken met de 16 jaar oudere vriendin van André. Zowel moeder Rachel als zus Roxeanne zijn het niet altijd eens met de beslissingen die de 22-jarige Hazes neemt. Hopelijk brengt het nieuwe familielid wat vrede in de familie.

De aankondiging

En zo ziet de kleine spruit er op dit moment uit

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook