Dankzij Estavana heeft Rafael het vertrouwen in de liefde terug

Dankzij Estavana heeft Rafael het vertrouwen in de liefde hervonden. De twee stralen als ze naar elkaar kijken, maar nog...

Lees ook

Dankzij Estavana heeft Rafael het vertrouwen in de liefde hervonden. De twee stralen als ze naar elkaar kijken, maar nog belangrijker voor Rafael is het feit dat Estavana begrijpt dat zijn zoon Damian op de eerste plaats komt, zo vertelt de voetballer in het nieuwste nummer van sportglossy Helden.

Zo zegt de voetballer “Ik was het vertrouwen in vrouwen en de liefde verloren.” Na zijn huwelijk met Sylvie Meis, strandde ook zijn relatie met Sabia. En toen kwam daar nog Christie Bokma bij. Ook dat mocht niet baten (en alle details konden door heel Nederland in de Story teruggelezen worden). Nu met Estavana is het anders. Rafael oogt verliefd en durft er weer voor uit te komen. “Ik geloofde niet meer in een echte relatie. En dan ineens is dat vertrouwen toch weer terug.” Dat alles maakt dat Rafael er weer vol voor wil gaan. En dat ligt allemaal aan Estavana.

“Ik heb meteen na de eerste kennismaking gezegd dat ik naar Hamburg ga als ik vrij ben. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt dat een vrouw tegen me zei: ‘Je hebt volkomen gelijk dat je eerst naar je zoon gaat.’ Zulke kleine dingen zijn voor mij heel bepalend”, zo vertelt de voetballer aan Helden.

Het is hem gegund na alle uitspraken van Sabia en Christie.

Rafael van see Vaart with his new girlfriend, Estavana #RafaelVanDerVaart #VanDerVaart #EstavanaPolman

Een foto die is geplaatst door Family2foot2 (@family2foot2) op

Er hangt meer liefde in de lucht:

Laatste nieuws

Zie ook