Hoera! Liza Sips is bevallen! En wij hebben de eerste foto…

Wat een leuk nieuws! Liza Sips is bevallen! Zondagavond verwelkomden Liza en vriend Ralph een gezonde jongen. De kleine...

Lees ook

Wat een leuk nieuws! Liza Sips is bevallen! Zondagavond verwelkomden Liza en vriend Ralph een gezonde jongen. De kleine spruit heet Jonathan, roepnaam: Jonah. Jonah woog bij de geboorte 3366 gram.

Moeder en zoon maken het goed, zo vertelt het management aan Show.nl. Liza en Ralph hebben het geslacht van hun kleine lang geheim weten te houden: “Alleen onze naaste omgeving wist het.” Maar nu mag heel de wereld het weten, en daar is Ralhp wel blij mee, aldus Liza: “Hij is blij dat hij het eindelijk over ‘zijn zoon’ kan hebben.”

Jonah

Welkom lieve, mooie Jonah. Intens gelukkig en onbeschrijfelijk trots op onze zoon: Jonathan Robert Manheim.

Een foto die is geplaatst door Liza Sips (@lizasips) op

Liza wilde altijd al een jongetje, zo zegt ze tegen Show.nl: “Ik heb mezelf altijd als moeder van een jongen gezien.” Ralph maakte het niet uit. Maar toen er verteld werd dat hij vader zou worden van een jongetje, ging hij uit zijn dak. Over de naam hoefden de newly parents niet lang na te denken. “Voordat ik überhaupt in verwachting was, zijn we in een soort van brainstorm hardop namen gaan bedenken. We hadden allebei dezelfde lievelingsnaam,” aldus Liza.

Welkom kleine Jonah! En van harte Liza en Ralph met jullie kleine grote geluk!

Meer nieuws:

Laatste nieuws

Zie ook