Kylie Jenner: ‘Het is vermoeiend om Kylie Jenner te zijn’

Kylie Jenner gaf al eerder aan dat ze graag een zakenvrouw zou willen worden en haar werk als 'Kylie Jenner' zou willen...

Lees ook

Kylie Jenner gaf al eerder aan dat ze graag een zakenvrouw zou willen worden en haar werk als ‘Kylie Jenner’ zou willen opgeven. Ze geeft nu nog maar eens aan hoe vermoeiend het is om aan haar online persoonlijkheid te moeten voldoen. Tough life.

Ze vertelt aan Adweek het volgende:

Ik heb het gevoel dat mensen me alleen maar willen zien met een nieuwe kleur haar, in een bepaalde outfit, vol gemake-upt en op hoge hakken. Ze verwachten dat ik er altijd zo uit zie. En ik moet zeggen, me zo opdirken vind ik best leuk. Zo ben ik ook gewoon. Maar ja, elke keer weer, elke dag, dat is best vermoeiend.

Negatieve commentaar

Kylie vertelt in het interview ook over haar anti-online pest campagne #IAmMoreThan en hoe ze omgaat met negatieve commentaar op sociale media:

Eerlijk. Ik zit nu op zo’n punt dat ik er gevoelloos voor ben geworden. Hoe meer mensen van je gaan houden, des te meer je gaan haten. Het doet me niks meer.

We weten niet alles

En ondanks dat we allemaal denken dat we de realityster kennen dankzij haar Instagram en Snapchat foto’s, beweert Kylie dat er nog steeds een groot deel is van haar leven dat wij niet te zien krijgen:

Echt, ik laat niet alles zien. Ook mijn relaties hebben ups en downs. En alsof je ruzie gaat hebben op Instagram!

Dat zou ze eens tegen Kanye moeten zeggen…

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook