William en Kate kregen een lesje braille en dit is wat zij typten…

De Cambridge’jes toeren de komende dagen door India en Bhutan. En op dag 2 van de Royal India Tour kregen William en Kat...

Lees ook

De Cambridge’jes toeren de komende dagen door India en Bhutan. En op dag 2 van de Royal India Tour kregen William en Kate een lesje braille. Drie keer raden wat de prins schreef…

Leuk en lief: William en Kate leerden typen in braille en mochten ook zelf aan de slag. Nu zijn wij natuurlijk reuze benieuwd welke woordjes zij zelf produceerden… Lees snel verder.

Prins William en hertogin Kate verklaarden in Mumbai de ‘Great Tech Rocketship Awards’ officieel voor geopend. Dit project is in het leven geroepen om jong Indiaas talent hun start-up projecten te laten verwezenlijken. De Cambridge’jes spraken daar met verschillende talenten over hun ideeën. En mochten deze soms zelfs uitproberen. Zo proefde het koppel wat Indiase pannenkoekjes (waar Kate voor paste, zie foto hierboven) en leerde het koppel in braille typen.

William en Kate kregen een lesje Braille en dit is wat zij typten... © Twitter.com/KensingtonRoyal

En drie keer raden aan wie het tweetal dacht… De prins en de hertogin typten allebei heel lief ‘George‘. Het is ook wat, zo’n verre trip zonder de kinders, en met die terreurdreigingen.

Wat droeg Kate?

De hertogin droeg een jurk van Emilia Wickstead, daaronder babyroze pumps van Rupert Sanderson (€574 via Farfetch.com) en een Mulberry clutch in dezelfde tinten.

William en Kate kregen een lesje Braille en dit is wat zij typten... © Heathcliff O’Malley-Pool/Getty Images

Dit was het laatste event van Kate en William in Mumbai voor hun vertrek naar New Delhi later vandaag. De Cambridge’jes hadden een druk schema. Zo bezochten ze sloppenwijken, speelde Kate cricket op hoge hakken en hadden ze diner met Bollywoodsterren op het programma (bekijk dag 1 hier). En in New Delhi blijft het druk: zo brengen prins William en hertogin Kate een bezoek aan verschillende belangrijke locaties, zoals bijvoorbeeld het Gandhi museum. En wonen zij een feest ter gelegenheid van de verjaardag van de Queen bij (die wordt alweer 90 op 21 april).

Laatste nieuws

Zie ook