Hot news: De nieuwe liefde van Leonardo Dicaprio is dít Nederlandse topmodel

Leonardo Dicaprio staat bekend om zijn actieve liefdesleven. Regelmatig wordt hij gezien met een ander model aan zijn ar...

Lees ook

Leonardo Dicaprio staat bekend om zijn actieve liefdesleven. Regelmatig wordt hij gezien met een ander model aan zijn arm en meestal is het een romance van korte duur. Maar nu heeft Leo een nieuw liefje aan de haak geslagen en het is een Nederlands topmodel!

Chelsey Weimar heet ze en we kennen haar van het modellenprogramma The Face wat een paar jaar geleden op de Nederlandse TV werd uitgezonden. Na dit programma heeft Chelsey goed aan haar carrière gewerkt en heeft ze het geschopt tot Victoria’s Secret Pink model.

En Leo kennende heeft hij een zwak voor modellen van dit luxe lingeriemerk. Na 9 Victoria’s Secret modellen gedatet te hebben, zoals Gisele Bündchen, Bar Rafaeli en Erin Heatherton, is nu Chelsey aan de beurt.

Leonardo en Chelsey hebben (nog) niet toegegeven dat ze aan het daten zijn. Wij zijn benieuwd wanneer we het eerste kiekje van de twee (waarschijnlijk op de fiets, Leonardo staat er immers om bekend dat hij altijd gaat fietsen met zijn vriendinnen) kunnen verwachten.

Benieuwd hoe Chelsey er nu uit ziet? Check hier haar Instagram.

When in New York

Een foto die door chelsey_weimar is geplaatst op

 Meer celebrity nieuws?

Laatste nieuws

Zie ook