7x de meest jaloersmakende ringen van royals

Om een mooie ring meer of minder zitten royals niet verlegen en voor iedere gelegenheid hebben ze uiteraard een bijpasse...

Om een mooie ring meer of minder zitten royals niet verlegen en voor iedere gelegenheid hebben ze uiteraard een bijpassende ring. Maar hoe zit het met hun verlovings- en trouwringen? We selecteerden de 7 prachtigste exemplaren voor je.

1. Koningin Máxima

Koning Willem-Alexander schoof Máxima een bijzondere ring om haar vinger. De oranje ovale diamant in het midden heeft natuurlijk alles te maken met onze nationale kleur.

Koningin maxima ring © Michel Porro/Getty Images

2. Hertogin Kate

De verlovingsring van Kate is van prins Williams moeder Diana geweest. Mede daarom is het extra speciaal om te dragen en met een prijskaartje van zo’n €100.000 mag Kate er best voorzichtig mee zijn.

Ring hertogin Kate © Max Mumby/Getty Images

3. Koningin Letizia

Koningin Letizia draagt het liefst haar witgouden diamanten verlovingsring in combinatie met haar gouden trouwring. Dit is al sinds 2004, toen ze in het huwelijksbootje stapte, letterlijk haar gouden combinatie.

Koningin Letizia ring © Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images

4. Prinses Marie

Tegen een verlovingsring zoals prinses Marie kreeg van prins Joachim zou iedere vrouw ja zeggen. De ring is ingelegd met diamant, robijn en saffier wat verwijst naar de Franse roots van Marie.

prinses marie ring © Niels Henrik Dam/Getty Images

5. Prinses Mette-Marit

De Noorse royals zijn gek op alles wat blinkt en prinses Mette-Marit is geen uitzondering op de regel. Zij kreeg een diamanten ring met drie stenen.

Prinses mette-marit ring © Ragnar Singsaas/Getty Images

6. Prinses Victoria

We begrijpen het maar al te goed als prinses Victoria te pas en te onpas met haar handen wil wapperen. Om haar ringvinger draagt ze een prachtige trouwring, bezet met diamant, in combinatie met haar verlovingsring.

prinses victoria ring © Pascal Le Segretain/Getty Images

7. Vorstin Charlène

Toen Albert Charlène ten huwelijk vroeg, was hij goed voorbereid. De ring waarmee hij het aanzoek deed is zo mooi dat Charlène niet eens aan nee zeggen dacht. De peervormige verlovingsring is een plaatje om te zien.

Charlene ring © Gareth Cattermole/Getty Images

Laatste nieuws