Terreurvrees voor Europese royals

Slecht nieuws: volgens de Britse krant The Sun is er sprake van een terreurdreiging voor prins William en hertogin Kate....

Lees ook

Slecht nieuws: volgens de Britse krant The Sun is er sprake van een terreurdreiging voor prins William en hertogin Kate. De twee reizen dit weekend af naar India voor een officieel bezoek, maar dat wordt nu sterk afgeraden door experts. 

In India wordt er namelijk ook gedreigd met terroristische aanslagen. Niet alleen Kate en William zijn in gevaar. Ook het Noorse koningshuis moet op zijn hoede zijn. Afgelopen zondag was er grote paniek bij het paleis in Oslo. Er stond namelijk een busje voor het paleis en daaruit stapte een verwarde man die schreeuwde en huilde. Er werd gevreesd dat er een bom in het busje zat. Men is op hun hoede, Want in januari werd er al gedreigd met een aanslag op de Noorse koninklijke familie.

Reis gaat door

Het Britse Buckingham Palace laat echter weten dat prins William en hertogin Kate zich niet laten tegenhouden door de terreurdreiging. Hun reis naar India gaat gewoon door.

Terreurvrees voor Europese Royals Terreurvrees voor Europese Royals © Getty Images

Lees meer:

Laatste nieuws

Zie ook