Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Nieuwe liefde voor Sabia?

De Duitse roddelpers krijgt geen genoeg van Sabia Boulahrouz, helemaal niet nu ze vermoeden dat ze de meest begeerde Duitse vrijgezel aan de haak heeft geslagen. ‘Bachelor’ Leonard Freier had het tijdens de opnames van een kookprogramma prima naar zijn zin met Sabia. Ze hebben het ‘erg gezellig gehad’ en bleven na het programma nog uren doorkletsen. De grote vraag is nu of de Duitse pers doordraaft door te insinueren dat er meer is tussen de twee of dat ze het alleen maar gezellig met elkaar hadden (zie video hierboven).

Relatie tussen Rafael en Estavana wordt steeds serieuzer

Ahhhh, love is in the air! De relatie tussen Rafael van der Vaart en zijn Estavana lijkt steeds serieuzer te worden. Niet alleen vertrok hij naar Esjberg om Pasen te vieren met zijn vriendin, een Deense journalist vertelde zelfs dat Rafael aan Estavana heeft gevraagd hoe ze het zou vinden als hij naar Denemarken zou komen. Als dat geen liefde is, dan weten wij het ook niet meer…

Martijn Krabbé is weer terug bij zijn oude liefde

Nog meer positief liefdesnieuws: Martijn Krabbé is weer terug bij een oude liefde van hem. Dat liet zijn ex-vrouw Amanda weten aan Story. Noi Pakon Schuijffel en Martijn waren een tijdje uit elkaar, maar blijkbaar zijn ze inmiddels back on track.

Drew Barrymore gaat scheiden

Minder gezellig nieuws van de afgelopen week is dat Drew Barrymore gaat scheiden van haar man Will Kopelman. Will was de derde man van Drew en dat betekent dus ook dat ze voor de derde keer gaat scheiden. Dit heeft ze erover te zeggen…

Amy Schumer is boos omdat ze plussize wordt genoemd

Waag het niet om Amy Schumer plussize te noemen, want dan krijg je van haar te horen ook. Glamour heeft het deze week in ieder geval goed gevoeld. Amy vindt het nogal raar dat ze met haar maat 38-40 door het Amerikaanse magazine in dat hokje wordt geplaatst. Lees hier wat Amy over deze situatie te zeggen had.

Kerry Washington herkent zichzelf niet op cover

Om in de tijdschriftenhoek te blijven… Kerry Washington was deze week niet bepaald blij met hoe ze eruitzag op de cover van Adweek. Niet zo gek, want je herkent haar bijna niet meer terug. “Het voelt vreemd om naar een foto te kijken waarop ik er zo anders uitzie dan de persoon die ik in de spiegel zie. Het is geen fijn gevoel”, schrijft Kerry op Instagram. “Kijk, ik ben bekend met Photoshop. Het wordt heel veel gebruikt. Wie houdt er niet van een filter? Maar ik moet eerlijk zijn, ik schrok van de cover.” Wil je de cover zien? Dan kun je dit artikel teruglezen.

Anne Hathaway is bevallen (twee weken geleden…)

Anne Hathway weet wel hoe ze een geheimpje moet bewaren! Maar liefst twee weken geleden – 24 maart om precies te zijn – is ze al bevallen van een zoon. Hartstikke leuk natuurlijk, maar we zijn blij dat we nu weten dat ze niet nog steeds met haar babybuik loopt. Ben je benieuwd hoe haar zoon heet en hoe het met hem gaat? Lees dan dit artikel terug.

Lees hier de Gossip Round-Up van afgelopen week terug.

Laatste nieuws

Zie ook