Zo krijg je killer buikspieren in slechts 10 minuten

Elk jaar neem je het je voor: dit keer écht naar de sportschool gaan zodat je zelfverzekerd over het strand van Cannes k...

Lees ook

Elk jaar neem je het je voor: dit keer écht naar de sportschool gaan zodat je zelfverzekerd over het strand van Cannes kan paraderen. Iedere vrouw droomt van een strakke buik, maar die krijg je niet vanzelf. Toch is er een manier waardoor je binnen 10 minuten killer buikspieren kunt krijgen. En je hoeft er niet eens voor naar de sportschool! 

Inmiddels is het bij de meeste vrouwen wel bekend dat je jukbeenderen en een strakke kaaklijn tevoorschijn kunt toveren door make-up. Een beetje bronzer en highlighter is alles wat je nodig hebt! Maar wist je dat je ook buikspieren kun creëren met een beetje hulp van make-up? Als je elke dag 10 minuten langer voor je beautyroutine neemt, kun je over straat met een sixpack!

Het is misschien een gek idee om make-up aan te brengen op je buik, maar fitnessmodellen en sterren doen het allemaal. Ach, alles voor dat mooie vakantiekiekje op het strand! In het onderstaande filmpje kun je precies zien hoe je jouw buik moet contouren. In 10 minuten killer buikspieren, het kan écht!

Ook leuk om te lezen: 12x eten dat helpt met afvallen

Laatste nieuws

Zie ook