Dít eet Jennifer Aniston elke dag als ontbijt

Als je Jennifer Aniston ziet dan zou je haar nooit 47 jaar geven. Ze heeft een jonge uitstraling, een prachtig figuur en...

Als je Jennifer Aniston ziet dan zou je haar nooit 47 jaar geven. Ze heeft een jonge uitstraling, een prachtig figuur en is topfit. De actrice is voor menig vrouw een groot voorbeeld. Eén van haar geheimen is goed ontbijten. Gelukkig wil ze haar wonder breakfast met ons delen. Spoiler: Jens ontbijt zit vol proteïnen!

Jennifer Aniston lijkt de eeuwige jeugd gevonden te hebben. Maar de waarheid is dat ze haar lichaam behandelt als een tempel. De beeldschone actrice zorgt ervoor dat ze voldoende lichaamsbeweging krijgt en vooral dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Zoals de meesten wel weten is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom zorgt Jennifer ervoor dat ze elke ochtend goed begint met een stevig ontbijtje. De actrice onthult dat ze drie favoriete ontbijtjes heeft. Handig om te weten, want als Jennifer het eet dan moét het immers wel goed zijn.

“Soms begin ik de dag met een smoothie. Mijn favoriete smoothie bestaat uit banaan, kersen, proteïnepoeder, amandelen, cacaopoeder en amandelmelk,” zegt de actrice. “Mijn andere favoriete ontbijt is een simpel eitje. Ik bak drie eieren, maar verwijder de dooier. Ik voeg zelf nog wat proteïne toe. Het eitje eet ik met avocado, toast, olijfolie, zout en peper.” Tot slot eet Jennifer regelmatig havermout waar ze extra eiwit aan toevoegt.

Ook leuk om te lezen: 4 redenen om havermout te eten als je wilt afvallen

Laatste nieuws