Deze kindsterren zijn niet zo goed opgedroogd

Kindsterren hebben op jonge leeftijd al een indrukwekkend cv. Ze hebben alle potentie om een succesvolle carrière op te...

Lees ook

Kindsterren hebben op jonge leeftijd al een indrukwekkend cv. Ze hebben alle potentie om een succesvolle carrière op te bouwen, maar van jongs af aan in de spotlight staan heeft ook een keerzijde. Sommige kindsterren kunnen de druk niet aan en gaan het verkeerde pad op. Van Macaulay Culkin tot Amanda Bynes: deze kindsterren zijn niét goed opgedroogd.

Hoe glamorous het leven van een kindster ook lijkt, ze hebben nog niet eens een schooldiploma en er staan al miljoenen op de bankrekening. Het is echter niet makkelijk om op te groeien in de spotlights. Jammer genoeg zijn er veel kindsterren die op latere leeftijd de mist in gaan en zich vergrijpen aan alcohol of drugs.

Van de lieve kinderen die we ooit zagen in films als ‘Home alone’ en series als ‘Two and a half man’ is helaas niet veel meer over… Deze kindsterren hebben hun rooskleurige toekomst helaas niet waargemaakt. Laten we hopen dat het uiteindelijk goedkomt met deze ooit zo veelbelovende sterren!

Lees ook: zo ziet de Kinder Chocolade jongen er nu uit

Laatste nieuws

Zie ook