Koningin Máxima op privébezoek bij prinses Mette-Marit

Koningin Máxima is op privébezoek bij prinses Mette-Marit van Noorwegen en haar man, kroonprins Haakon. Koning Willem-Al...

Koningin Máxima is op privébezoek bij prinses Mette-Marit van Noorwegen en haar man, kroonprins Haakon. Koning Willem-Alexander is ook van de partij. Het gezelschap is al jaren goed bevriend en zit nu samen op een wellnessboot.

© Julian Parker/ Getty Images © Julian Parker/ Getty Images

Dat klinkt alsof Haakon weer in een handdoekje te bewonderen zal zijn (maar ook wel een beetje als Too Much Information…). Het viertal ging maandag in Tromsø, in het noorden van Noorwegen, aan boord van de Vulkana, volgens de lokale krant iTromsø. Willem-Alexander en Máxima zijn niet de enige gasten van Haakon en Mette-Marit. Hoelang het koningspaar in Noorwegen verblijft, is niet bekend. Het eerstvolgende agendapunt van de koning en koningin is pas volgende week wanneer de twee op werkbezoek gaan in de Duitse deelstaat Beieren.

Met zijn allen in de sauna?

Wax Max en de Noren

Aan boord wordt zo te zien vrolijk gepimpeld, er zijn cadeautjes uitgedeeld en de koning is gezien zijn dikke jas voorbereid op álles. Het spaschip biedt een houtgestookte sauna, hot tub met zout water, een Turkse hamam en een Zen lounge. Bij de ‘Nordic Spa Experience’ is een duik in de Arctische Oceaan optioneel. Nou ja, Willem heeft tenslotte ook de Elfstedentocht uitgereden. Mocht het tot een Royal Battle in IJsduiken komen, dan rekenen we op onze Koninklijke Bikkel.

Laatste nieuws