7 beautylessen van Olivia Palermo

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je favoriete celebrity'a er altijd zo goed uit ziet? Wat zijn hun make-up trucs en w...

Lees ook

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je favoriete celebrity’a er altijd zo goed uit ziet? Wat zijn hun make-up trucs en welke producten gebruiken zij het liefst? Olivia Palermo deed een boekje open en deelde haar 7 beautylessen. Read and learn:

1. Huidverzorging

Olivia’s huid ziet er altijd flawless uit. Dat begint volgens haar bij een goede huidverzorging. Elke ochtend en avond goed je gezicht reinigen en zéker voordat je gaat slapen al je make-up eraf halen. Olivia kan niet zonder de Clarisonic gezichtsborstel.

2. Gebruik een matte foundation

Om een shiny hoofd te voorkomen, gebruikt Olivia het liefste een foundation met matte finish. Na deze foundation brengt ze wel nog bronzer en blush aan voor wat kleur in haar gezicht. Haar favoriete foundation is van Yves Saint Laurent.

3. Verzorgde pedi- en manicure

Strak gelakte nagels bij zowel handen als voeten zijn érg belangrijk voor Olivia. Elke 4 tot 5 dagen laat ze haar nagels verzorgen bij een manicure en pedicure ? en de kleuren matchen!

4. Besteed tijd aan je haren

Olivia is ervan overtuigd dat een goed kapsel je look afmaakt. Daarom is het voor haar heel belangrijk om er in de ochtend genoeg tijd aan te besteden. Olivia zorgt er altijd voor dat haar haren goed in model geföhnd zijn. De Elnett haarspray van L’Oréal is haar favoriete product.

5. Houd je badkamer netjes

Olivia Palermo is een zogenaamde ‘neat-freak‘ en houdt ervan als haar huis netjes is. Vooral haar badkamer moet spotless zijn. Als het opgeruimd is, is alles namelijk goed en snel te vinden.

6. Ga nooit onverzorgd het huis uit

Olivia: ‘Mijn moeder leerde me altijd dat ik verzorgd de deur uit moest gaan, dus met make-up, outfit en nagels goed verzorgd.’

7. Epileer je wenkbrauwen niet teveel

Olivia vindt het heel belangrijk om volle wenkbrauwen te houden. Volgens haar zorgen goed verzorgde wenkbrauwen ervoor dat je er jonger uitziet. Wie wil dat nu niet?

 

Meer beauty tips?

Laatste nieuws

Zie ook