Zo sophisticated chic is de zwangere Emily Blunt

Actrice Emily Blunt (33) is in verwachting van haar tweede kindje met acteur John Krasinski. Deze week had ze een photos...

Lees ook

Actrice Emily Blunt (33) is in verwachting van haar tweede kindje met acteur John Krasinski. Deze week had ze een photoshoot voor de nieuwe film ‘The Huntsman: Winter’s War’ in Londen. De actrice showde haar babybuik in een prachtige outfit. En haar armcandy, Chris Hemsworth (32), is zeker ook niet verkeerd.

De brunette straalde naast haar collega in een bescheiden, maar erg elegante outfit. Emily is duidelijk trots op haar babybuik, want ze droeg een strakke, beige jurk die ze combineerde met een lange blazer. En zwanger of niet: de actrice loopt gewoon op hakken. You go girl!

Emily Blunt showt babybuik in elegante outfit Emily Blunt showt babybuik in elegante outfit © Getty Images

Moederschap gaat voor

Deze photoshoot woonde Emily bij, maar de actrice vertelde aan ‘This Morning’ dat het moederschap voor alles gaat. Ze zal dus niet bij alle promoties van de nieuwe film aanwezig zijn, ook al vertolkt ze wel een grote rol. Maar Emily heeft het nu te druk met de zorg voor haar tweejarige dochtertje Hazel:

Bij mijn eerste zwangerschap had ik het relaxt. Lekker naar yoga-klasjes, beetje zwangerschapsgymnastiek, middagdutjes. Maar nu is het niet hetzelfde. Ik heb een kind waar ik achteraan moet rennen…

Zusje of broertje voor Hazel

Dochtertje Hazel moest in het begin een beetje wennen aan het idee dat ze er een broertje of zusje bij krijgt. Emily vertelt er het volgende over:

Hazel went langzaam aan het idee dat ze er een zusje of broertje bijkrijgt. Eerst vond ze het maar niks, maar nu vindt ze het stiekem wel leuk.

Fan van Emily Blunt? Lees dan ook dit:

Laatste nieuws

Zie ook