Brekend: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop

Dat is nog eens GROOTS nieuws: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop. De lijn heet 'Ivy Park' e...

Lees ook

Dat is nog eens GROOTS nieuws: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop. De lijn heet ‘Ivy Park’ en wij hebben de eerste beelden.

Brekend: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop © YouTube

De kledinglijn ‘Ivy Park’ zal voornamelijk sportkleding bevatten. Beyoncé (34) heeft de lijn samen met Topshop opgezet. Zojuist heeft Queen B de allereerste commercial gelanceerd met de eerste sneak peeks. Was het maar vast 14 april!

De collectie zal 200 items bevatten. In Nederland kan je de items via Zalando shoppen. Dus zet die datum maar vast in je agenda, want die #Musthaves zijn zo weg!

Brekend: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop © YouTube

Ivy Park

Ivy, dat snappen we allemaal. Maar wat doet het stukje ‘Park’ erachter? Beyoncé zegt daar het volgende over:

“Ik werd ‘s ochtends vaak uit bed gehaald door mijn vader. Ik moest dan gaan sporten. Hardlopen. Ik weet dat ik steeds wilde stoppen, maar ik pushte mezelf om door te gaan. Ik kreeg er discipline van. Tijdens het sporten dacht ik aan mijn dromen, aan wat mijn ouders voor mij hebben moeten laten. Aan mijn kleine zusje en hoe zij tegen mij op keek. En dan kijk je om je heen en zie je zoveel schoonheid: de natuur, de zon die door de bomen schijnt. Een prachtig park om doorheen te lopen en je zorgen op zij te zetten.”

Ok, een mooi park dus, maar waarom is dit park zo belangrijk voor Beyoncé?

“Als ik bang ben, of iets in mijn leven moet overwinnen, dan ga ik terug naar dat park. Zelfs voordat ik het podium op ga, dan denk ik even terug aan dat parkje. Toen ik Blue Ivy kreeg, dacht ik terug aan dat parkje. Dat park is voor mij een ‘state of mind’. Het geeft me kracht, heeft me gebracht en gemaakt tot wie en waar ik nu ben.”

Ze eindigt met de vraag ‘Wat is jouw park?’. Voor ons is dat nu: op de bank met laptop, wachtend tot 14 april om die Ivy Park collectie te scoren.

Brekend: Beyoncé lanceert eigen kledinglijn in samenwerking met Topshop © YouTube

Meer info: ivypark.com en zalando.nl

Ook leuk: shop nu de leukste lentehoedjes

Laatste nieuws

Zie ook