Hier koopt Kate Middleton sokken voor prins George

Als één iemand laat zien dat kniesokken hartstikke charmant zijn, dan is het de kleine prins George wel. Kate Middleton...

Lees ook

Als één iemand laat zien dat kniesokken hartstikke charmant zijn, dan is het de kleine prins George wel. Kate Middleton weet precies wat ze haar kinderen moet aantrekken! Wij weten nu waar je de look van de prins kunt shoppen.

Kate Middleton is verantwoordelijk voor de looks van prins George en prinses Charlotte en bij iedere foto zien ze er weer picture perfect uit. Maar de grote vraag is waar Kate alle items vandaan haalt. Wij hebben het antwoord voor je! We wisten al waar Kate haar mantelpakken vandaan haalt, maar we weten nu dus ook waar je de schattige kniesokken van George koopt.

Je moet er even voor naar Londen reizen, maar hertogin Kate haalt de sokken van haar kinderen het liefst bij Amaia, een kleine boetiek in Chelsea. Hier koopt Kate keer op keer dezelfde sokken voor George als zijn voeten groeien en ook voor zusje Charlotte worden de nodige dingen meegenomen: zij draagt maillots van Amaia. Ook fijn: voor een tientje heb je al een paar sokken zoals die de kleine George op de foto draagt. Helemaal niet duur dus!

De eigenaresse van de boetiek is in ieder geval maar al te blij dat de royals hier sokken en maillots voor hun kinderen kopen. Niet alleen is het goed voor de omzet, ook de naamsbekendheid van de winkel is flink verbeterd sinds bekend is dat Kate hier shopt.

Laatste nieuws

Zie ook