Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Ex-verloofde Johnny de Mol doet een boekje open

Johnny de Mol en zijn ex Shima leken klaar te zijn voor een huwelijk, maar volgens Shima was dat helemaal niet het geval. Na de break-up met Johnny doet ze een boekje open over hun relatie. Dat de verloving na een maand verbroken werd lag volgens Shima helemaal aan Johnny zelf! Lees hier alle smeuïge details.

johnny-de-mol-shima

Sabia Boulahrouz deelt pikante foto

Na Patricia Paay is het deze week Sabia Boulahrouz die de headlines haalt met een pikante foto. Met de foto wil ze een lingeriemerk bedanken voor haar setje, maar stiekem gaat het er natuurlijk gewoon om dat ze even haar borsten kan laten zien. Ben je ogen aan het uitsteken, Sabia?

Patty Brard voor het eerst zonder make-up

Patty Brard zien we niet zo vaak zonder make-up in het openbaar verschijnen. Sterker nog, hebben we haar überhaupt ooit zonder make-up gezien? Hoe dan ook, Patty is niet bang om haar blotebillengezicht te laten zien en dat bewijst ze op Instagram. Klik hier om de foto te bekijken.

Rafael tot over z’n oren verliefd op Estavana

Estavana Polman is een lucky girl, want ze heeft een man getroffen die tot over z’n oren verliefd op haar is. Rafael van der Vaart laat ook in het openbaar graag zien dat hij gek is op zijn nieuwe vriendin en dat hij wederom geluk heeft gevonden in de liefde. Deze video bewijst in ieder geval genoeg.

© Hollandse Hoogte © Hollandse Hoogte

Lola Brood naakt voor Playboy

De mooiste nalatenschap van Herman Brood, dochter Lola that is, is vanaf volgende week in ‘Playboy’ te bewonderen. En ‘Playboy’ zou ‘Playboy’ natuurlijk niet zijn als er geen pikante kiekjes in het blad stonden. Lola vindt het maar al te leuk. Naar eigen zeggen vindt ze het tof om zulke foto’s van zichzelf te hebben. Mocht je er benieuwd naar zijn: haar ‘stoeipoezen-look’ is in het aprilnummer te bewonderen.

Kylie Jenner is zwanger!

Zou het waar zijn…? De Amerikaanse roddelpers beweert dat Kylie Jenner zwanger is van haar vriend Tyga. Saillant detail: Kylie is ‘slechts’ 18 jaar. Maar goed, Kylie zou ook lang en breed verloofd zijn en daar was niets van waar, dus het is afwachten of deze roddel niet slechts een roddel is… Het feit dat Kylie ‘een beetje aangekomen is’ is natuurlijk ? voor Amerikaanse begrippen ? reden genoeg om dit gerucht te wereld in te helpen.

© Getty Images © Getty Images

Jennifer Lopez stuurt Leonardo DiCaprio ondeugend sms’je

Jennifer Lopez heeft flink wat bekende namen in haar contactenlijst. We noemen een Demi Lovato, Nicole Richie én Leonardo DiCaprio. Vooral laatstgenoemde is erg verleidelijk om een berichtje te sturen… En dat gebeurt. En het is niet zomaar een sms, maar best een ondeugende. Hier lees je wat J.Lo naar Leonardo stuurde.

Jennifer Lopez © Jon Kopaloff/FilmMagic

De Backstreet Boys zijn terug

Hier gaat je inner fangirl heel blij van worden: de Backstreet Boys zijn terug met een nieuw nummer! En met een nummer bedoelen we één nummer. Maakt niet uit, want door het nummer ‘In The End’ ? in samenwerking met ‘N SYNC, 98 Degrees en O-Town ? waan je weer even in de jaren ’90.

Lees hier de Gossip Round-Up van afgelopen week.

Laatste nieuws

Zie ook