MAC komt met een verrassende make-upcollectie

MAC Cosmetics is één van de meest populaire beautymerken van dit moment en staat bekend om samenwerkingen met celebrity'...

Lees ook

MAC Cosmetics is één van de meest populaire beautymerken van dit moment en staat bekend om samenwerkingen met celebrity’s als Caitlyn Jenner en films als ‘Maleficent’. Nu gaat het merk wéér een heel bijzondere samenwerking aan.

MAC gaat namelijk een Star Trek-make-uplijn uitbrengen! De samenwerking heeft een speciale reden: de tv-serie is dit jaar alweer vijftig jaar oud en dat moet gevierd worden. Met een speciale beautycollectie, bijvoorbeeld.

De nieuwe lijn is geïnspireerd op de dames uit Star Trek. De MAC x Star Trek collectie zal bestaan uit 25 producten, waaronder lipsticks, oogschaduw en highlighters. We verwachten veel glitter, glamour en metallic… Leuk voor een feestje!

Mocht je de Star Trek-producten willen scoren dan moet je nog even geduld hebben. De collectie is vanaf juli verkrijgbaar in de MAC Stores en is pas in september online te bestellen. Tot die tijd moeten we het doen met een teaser:

 Ook leuk om te lezen: dé beautytrends van deze lente

Laatste nieuws

Zie ook