Leco’s tips: flawless huid en opvallende lippen

Welke producten gebruik je als je voor een make-up look gaat met een stralend huidje en een opvallende lip als eyecatche...

Lees ook

Welke producten gebruik je als je voor een make-up look gaat met een stralend huidje en een opvallende lip als eyecatcher? Read and learn met Leco’s tips!

  • Om te beginnen: reinig je gezicht goed en masseer met een olie van La Mer. Zo is de huid gehydrateerd en klaar om mooi opgemaakt te worden.
  • Breng foundation gelijkmatig aan met een platte kwast. Daarna werk je met concealer de ietwat donkere kringen onder de ogen weg. De Touche Éclat van Yves Saint Laurent is een ware miracle worker als het gaat om het creëren van een frisse en wakkere blik.
  • Met wenkbrauwpoeder uit de lijn van Leco kleur je jouw wenkbrauwen in om ze meer vorm te geven. Gebruik hiervoor een schuin penseel, daarmee kun je heel precies werken.
  • Gebruik de nepwimper ‘Marilyn’ uit de collectie van Leco, een mooi vol setje wimpers, waarmee je meteen een sexy oogopslag krijgt. Boven het oog zet je met koolpotlood een flinke, fierce lijn met cateye.
  • Met rode opvallende lippen maak je een statement. Voor overdag misschien iets te heftig, maar op een feestje steel je gegarandeerd de show.

Meer beauty tips?

Laatste nieuws

Zie ook