Q-music dj Mattie Valk is vader geworden van een tweeling

Q-music dj Mattie Valk is vorige week vader geworden van een tweeling. De twee meisjes waren begin juli uitgerekend, maa...

Lees ook

Q-music dj Mattie Valk is vorige week vader geworden van een tweeling. De twee meisjes waren begin juli uitgerekend, maar zijn vorige week met 26 weken al ter wereld gekomen.

Vanmorgen vertelde Mattie op de radio hoe het er voor staat. Mattie: “Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling te vroeg geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft weet dat dit veel te vroeg is. Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zó ontzettend klein!”

Gelukkig gaat redelijk goed met Mattie’s dochters: “Ze doen het ontzettend goed en iedere dag is er één. Ondanks de vroege geboorte gaat het naar omstandigheden goed met de meisjes.”

Ook vertelde hij in de radio uitzending de namen van de meisjes. Vesper en Bo heten ze. Benieuwd hoe Mattie en vriendin Kirsten dit bedacht hebben? Luister het hele radiofragment waarin Mattie aan het woord is hier terug.

Meer nieuws in de categorie ‘baby’s en zwangerschappen’!

Laatste nieuws

Zie ook