Deze prinses had stiekem een affaire

Het is algemeen bekend dat de Amerikaanse zanger Eddie Fisher in zijn leven het bed met heel veel vrouwen heeft gedeeld,...

Lees ook

Het is algemeen bekend dat de Amerikaanse zanger Eddie Fisher in zijn leven het bed met heel veel vrouwen heeft gedeeld, maar dat hij een affaire met een prinses had, dat wist niemand. Carrie Fisher, de dochter van Eddie, onthult dat hij een beautiful romance met prinses Margaret, zus van koningin Elizabeth, had!

Eddie Fisher was onder andere getrouwd met Debbie Reynolds en Elizabeth Taylor. Het is nooit een geheim geweest dat hij van vrouwen hield. De womanizer heeft het bed met veel mooie vrouwen gedeeld, zo ook met glamourprinses Margaret. Niemand wist hiervan, totdat dochter Carrie het nieuws naar buiten bracht. Wanneer de affaire precies plaatsgevonden heeft, is niet bekend, maar het zou goed kunnen dat het in de periode was dat Eddie 24 was. Hij scoorde toen een hit in de UK. Prinses Margaret was toen 22.

Prinses Margaret was een groot fan van de zanger en de zanger was op zijn beurt ook onder de indruk van de prinses. Toch is het de eerste keer dat iemand publiekelijk over een mogelijke affaire praat. Carrie spreekt met lovende woorden over hun romance, maar een echte relatie is helaas nooit van de grond gekomen. Acht jaar later trouwde prinses Margaret met Lord Snowdon, een fotograaf. Tijdens haar huwelijk was prinses Margaret overigens niet altijd even trouw. Dit huwelijk liep na 18 jaar (in 1978) dan ook op de klippen.

Laatste nieuws

Zie ook