Je raadt nooit wat Kate Middleton de koningin ooit cadeau gaf

Het is al spannend als je voor het eerst kerst viert met je schoonfamilie, maar kun je je voorstellen hoe het is om voor...

Lees ook

Het is al spannend als je voor het eerst kerst viert met je schoonfamilie, maar kun je je voorstellen hoe het is om voor het eerst kerst te vieren met de Britse royals? En bovenal: wat geef je in hemelsnaam cadeau aan koningin Elizabeth? Hint: maak zelf iets!

Kate Middleton vertelt in de televisiespecial Our Queen at Ninety dat ze een speciaal cadeau meenam toen ze voor het eerst kerst vierde met koningin Elizabeth. Verrassend genoeg had ze dat niet gekocht, maar zelfgemaakt! Kate besloot om haar oma’s chutney recept na te maken en cadeau te geven aan koningin Elizabeth en eerlijk is eerlijk: ze was behoorlijk nerveus. Het recept kon natuurlijk hartstikke fout gaan.

Gelukkig werd het cadeau goed ontvangen. Sterker nog, de volgende dag stond de chutney op tafel en dat deed Kate Middleton goed. “Ik vind dat het laat zien hoe attent ze is en dat ze aan iedereen denkt.” De grote vraag nu natuurlijk welke smaak de chutney had. Wij gokken er op dat het de Granny Murrow Chutney uit het kookboek van Pippa Middleton is!

Lees hier meer over de band tussen Kate en Elizabeth.

Laatste nieuws

Zie ook