Hier haalt Kate Middleton haar mantelpakjes vandaan

Als we aan iemand áltijd een voorbeeld kunnen nemen op modegebied, dan is het Kate Middleton wel. Op ieder evenement waa...

Lees ook

Als we aan iemand áltijd een voorbeeld kunnen nemen op modegebied, dan is het Kate Middleton wel. Op ieder evenement waar ze verschijnt, kijken we reikhalzend uit naar haar outfit. Waar haalt ze die perfecte mantelpakjes toch vandaan?

Kate heeft één adresje waar ze haar prachtige kledingstukken laat maken: Catherine Walker & Co. Leuk om te weten: haar favoriete designer was ook de favoriete designer van prinses Diana. Kate’s schoonmoeder ging er zestien jaar lang naartoe voor stijlvolle, op maat gemaakte mantelpakjes.

Hertogin Kate is al meerdere keren gespot in ontwerpen van Catherine Walker & Co. Er werkt een team van dertig ontwerpers in het atelier in Londen. “Iedereen werkt samen. We naaien alles met de hand, van elke ruche tot elke parel, en gebruiken de meest luxe stoffen,” zegt Sara Jensen, communicatiemedewerker bij het merk.

Alle ontwerpen worden op maat gemaakt, waardoor ieder ontwerp uniek is. Bij de eerste afspraak worden er dertig lichaamsmaten opgemeten! Niets wordt afgeraffeld: de ontwerpers nemen hun tijd zodat ieder ontwerp perfect wordt afgeleverd. En dat zie je terug in de outfits van Kate!

Ook interessant: lees hier wat Kate onlangs vertelde over haar band met Queen Elizabeth.

 

Laatste nieuws

Zie ook