Audities nieuwe Idols zijn gênanter dan óóit!

In 2002 stond Nederland op zijn kop: heel het land was in de ban van 'Idols'. Nu, acht jaar later, is de talentenjacht w...

Lees ook

In 2002 stond Nederland op zijn kop: heel het land was in de ban van ‘Idols’. Nu, acht jaar later, is de talentenjacht weer terug op de buis en vanavond is het tijd voor de eerste aflevering. En het belooft weer smullen te worden…

We hebben Jim Bakkum en Jamai Loman aan het programma te danken, en dit jaar wordt er misschien ook wel een nieuwe ster geboren. ‘Idols’ komt vanavond weer op tv en de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar voordat we kunnen genieten van de live shows, smullen we eerst van de auditierondes.

Die gênante fragmenten hebben we de afgelopen jaren moeten missen. ‘The Voice Of Holland’ laat alleen écht talent zien, maar de kracht van ‘Idols’ is juist dat doodnormale mensen zonder ervaring een ster kunnen worden.

Om je vast lekker te maken voor vanavond, hebben wij een preview van de eerste aflevering. Veel deelnemers kozen voor Justin Biebers ‘Love Yourself’ maar ehh… Dat is niet allemaal even zuiver. Spoiler: de meeste audities zijn niet om aan te horen. Maar eerlijk is eerlijk, dat maakt het programma juist nóg leuker.

Bieber-gekte bij Idols!Vanavond om 20:30 uur is Idols terug! We beginnen met de altijd heerlijke auditiefase. Wat denk je, mag één van deze Justin Bieber fans door naar de volgende ronde?

Geplaatst door RTL 5 op woensdag 23 maart 2016

‘Idols’ is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 5. 

Lees hier wat Anouk écht vindt van ‘The Voice Of Holland’.

Laatste nieuws

Zie ook