David Letterman totaal onherkenbaar met verwilderd uiterlijk

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de laatste aflevering van 'The Late Show With David Letterman' werd uitgezonden...

Lees ook

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘The Late Show With David Letterman’ werd uitgezonden. De presentator moest zich voor zijn talkshow verplicht iedere dag scheren en nu dat niet meer hoeft, gaat hij er ook voor. David heeft de scheermes vaarwel gezegd, met een verwilderde look als resultaat… 

We kennen David Letterman als een verzorgde man, maar sinds zijn talkshow is gestopt, loopt hij er toch iets anders bij. De presentator is tegenwoordig niet meer zo ijdel (alhoewel: hij sport wel!). Het lijkt wel alsof David nooit van een scheermes heeft gehoord. De gladgeschoren wangen die hij ooit had, zijn verruild voor een wilde baard à la de Kerstman.

Zijn verwilderde look heeft hij met een reden. Voor zijn talkshow moest hij zich verplicht scheren, iets waar hij niet zo blij mee was. Daarom besloot hij er meteen mee te stoppen, nadat de laatste aflevering werd uitgezonden. Tot grote ergernis van zijn vrouw. Maar dat maakt David helemaal niks uit. “Ik weet dat het er niet uitziet. Mijn familie vindt het niks. Mijn vrouw vindt het vreselijk… en mij boeit het echt totaal niets,” aldus David.

Het is begrijpelijk dat de presentator na een lange carrière doet waar hij zin in heeft, maar toch maken we ons een beetje zorgen… We herkennen hem écht niet meer terug. Wat is er met onze David Letterman gebeurd?!

© Bruno Press © Bruno Press

Bekijk hier de cover waarop Britney Spears vrijwel onherkenbaar is.

Laatste nieuws

Zie ook