Máxima straalt bij ontvangst familiefoto

Koningin Máxima straalt wanneer ze bij deze officiële aangelegenheid een mooie familiefoto cadeau krijgt. Deze komt zeke...

Koningin Máxima straalt wanneer ze bij deze officiële aangelegenheid een mooie familiefoto cadeau krijgt. Deze komt zeker op het nachtkastje!

De officiële aangelegenheid

Koningin Máxima hield gister een toespraak bij een groep studenten van De Haagse Hogeschool. Ze was daar aanwezig bij het seminar ‘Meedoen Geld(t)’ en sprak over de noodzaak om financiële diensten voor iedereen toegankelijk maken. Daarnaast haalde de vorstin verhalen van succesvollen Nederlandse en buitenlandse ondernemers aan en stimuleerde de koningin de studenten in de zaal om zelf ook aan de slag te gaan. “Een goed idee, daar begint het mee. Enthousiasme. De wil om nieuwe dingen te leren. Die zijn ook nodig. Er is in Nederland nog veel te doen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle studenten hier in de zaal. Er is werk aan de winkel.”

Ook sprak Máxima over Jharna uit Bangladesh die met een klein krediet een naaiatelier begon. Met slechts 10 euro kreeg Jharna de mogelijkheid één naaimachine te kopen. Die naaimachine is nu een naaiatelier. Zo kan je met een klein beetje al heel veel bereiken.

Máxima sprak hier in de hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Sinds 2009 is ze ook voor de secretaris-generaal van de Verenigde Naties werkzaam als bijzonder pleitbezorger voor het voor iedereen toegankelijk maken van financiële diensten.

Verrassing

Na het seminar werd onze koningin aangenaam verrast! Ze kreeg van medewerker van ‘Ciocco & Gelato’ een mooie familiefoto cadeau. En dat kon ze wel waarderen. Kijk Máxima stralen:

Maxima straalt bij ontvangst familiefoto © Albert Nieboer / Hollandse Hoogte

De outfit

Koningin Máxima droeg tijdens het seminar een robe manteau in pied-de-poule van Natan. Een bekende outfit die Máxima al vaker aan heeft gehad. Met daaronder een paar pumps van L.K. Bennet. Prachtig, zoals altijd!

Laatste nieuws