Voorproefje: Bridget Jones’s Baby

Yes, er komt een nieuwe 'Bridget Jones' film! En in de eerste trailer is te zien dat deze volledig zal draaien rond de z...

Yes, er komt een nieuwe ‘Bridget Jones’ film! En in de eerste trailer is te zien dat deze volledig zal draaien rond de zwangerschap van Bridget. De derde film heet dan ook ‘Bridget Jones’s Baby‘. 

Grappig: ook al is Bridget zwanger, het is de eerste keer dat actrice Renee Zellweger géén extra kilo’s aankwam voor een ‘Bridget Jones’ film. De film werd vorig jaar opgenomen in Londen. Acteur Colin Firth zal weer te zien zijn als onze favoriete Mark Darcy, maar Hugh Grant doet deze keer niet mee. Maar opgelet dames: er komt een nieuwe hottie bij.

Is McDreamy de vader?

Niemand minder dan Patrick Dempsey (McDreamy) vertolkt de rol van Mark Qwant, de concurrent van Mark Darcy. Bridget moet uitzoeken wie van de twee de vader is van haar toekomstige baby. Nog een grappig feitje: de castleden weten zelf nog niet wie dat is. Er werden drie verschillende eindes opgenomen om te voorkomen dat het plot gelekt zou worden.

Voorproefje: Bridget Jones's Baby Voorproefje: Bridget Jones’s Baby © Hollandse Hoogte

Fan van de Bridget Jones films? Lees dan zeker ook dit:

Laatste nieuws