De mooiste looks van prinses Claire van Luxemburg

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is het feest in Luxemburg, want prinses Claire is jarig. De prinses wordt 31 jaar en om haar...

Lees ook

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is het feest in Luxemburg, want prinses Claire is jarig. De prinses wordt 31 jaar en om haar verjaardag te vieren zetten we haar mooiste looks op een rij.

Claire is een heuse glamour prinses. Ze heeft een garderobe waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Daarom is het ook niet raar dat je prinses Claire nooit op een fashion faux pas betrapt, want met zo’n kledingkast, ziet ze er altijd van top tot teen perfect gestyled uit. Zelfs in overall! Ja, echt! Haar man, prins Félix van Luxemburg, prins van Nassau en prins van Bourbon-Parma, bestiert een wijngaard, waarbij Claire ook wel eens gewoon een overall aanheeft. En dat misstaat haar niet.

2014: Little White Dress

Prins Félix en prinses Claire poseren trots met hun dochter prinses Amalia na haar doop in 2014. Claire draagt hier een jurkje van Paule Ka.

Claire van Luxemburg © Getty Images

2016: Little Black Dress

Tijdens het feest van groothertog Jean (hij werd 95!) droeg Claire een jurk van Marc Jacobs.

Claire van Luxemburg © BSR Agency

2015: Little Red Dress

Bij de Viering van de Octaaf in 2015 schitterde Claire in rood.

Claire van Luxemburg © BSR Agency

2012: Gewoon een jas van de Zara

En ze is zo heerlijk gewoon gebleven… Hier draagt Claire een bordeauxrode Zara-jas bij het huwelijk van aartshertog Christoph van Habsbourg-Lotharingen van Oostenrijk en Adélaïde Drapé-Frisch in het Franse Nancy.

Claire van Luxemburg © Hollandse Hoogte

2014: Back to White

Nog even een fotosessie in de tuin, vlak voor de geboorte van hun eerste kindje, prinses Amalia. Amalia was bij haar geboorte 50 cm en woog 2,95 kg. Klein buikje zo voor Claire toch?

claire van luxemburg © Facebook

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook