Rihanna siert de cover van Vogue in práchtige jurk

Wauw: Rihanna siert de cover van de Amerikaanse Vogue en dat ziet er stunning uit! Naast de cover verschijnt er ook nog...

Lees ook

Wauw: Rihanna siert de cover van de Amerikaanse Vogue en dat ziet er stunning uit! Naast de cover verschijnt er ook nog een serie foto’s met de zangeres in het magazine.

Vogue had ook nog een uitgebreid interview met de zangeres over o.a. haar wereldtournee.

In het voorprogramma kunnen we Big Sean en The Weeknd verwachten, hierover zegt Rihanna: “I like to bring people who get the crowd excited.” Verder heeft de zangeres zo’n druk schema, dat ze maar 4 dagen over had om haar hele tour te repeteren. En dan nog zo’n show neerzetten. Respect.

Natuurlijk werd er ook naar haar liefdesleven gevraagd. Rihanna: “My schedule is so crazy right now. It’s definitely going to be a challenge when I decide to pursue a relationship, but I have hope!” 

In een zeemeerminnen jurk van Tom Ford met doorschijnende details siert Riri de coverfoto. Al vaker is de zangeres gespot in jurken van deze ontwerper. Tom zegt het volgende over de stijl van Rihanna: “Daring, fearless and constantly evolving.”

Lees hier meer over het interview en bekijk de mooie foto’s hieronder:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook