8 modeontwerpers die je wil volgen op Instagram

Hoe leuk: steeds meer modeontwerpers zijn niet meer bang voor social media, Instagram in het bijzonder. Als je altijd al...

Lees ook

Hoe leuk: steeds meer modeontwerpers zijn niet meer bang voor social media, Instagram in het bijzonder. Als je altijd al een kijkje in de keuken hebt willen nemen van modeontwerpers is dit je kans! Wij zetten 8 modeontwerpers op een rij waarbij je direct op follow wil drukken.

1. Olivier Rousteing

Eén modeontwerper die Instagram goed onder de knie heeft is Olivier Rousteing. Hij staat aan het hoofd van Balmain en vindt toch de tijd om de nodige kiekjes online te gooien. Of zou hij daar een team voor hebben? Hoe dan ook, met Instagram foto’s van zijn celebrity vrienden en de nieuwste collecties verveelt Olivier Rousteing in ieder geval niet.

2. Victoria Beckham

Het duurde even, maar Victoria Beckham staat inmiddels al jaren in het rijtje van gerespecteerde modeontwerpers. Uiteraard is Victoria Beckham actief op Instagram en met bijna 10 miljoen volgers gaat het haar ook op social media voor de wind. Volg haar voor persoonlijke foto’s ? Harper! ?, bekende vrienden en mooie designs.

3. Donatella Versace

Met ruim 400.000 volgers heeft Donatella Versace niet zo’n grote following als andere modeontwerpers, maar uiteraard mag ze niet ontbreken in dit lijstje. Donatella Versace plaatst alles wat Versace is en af en toe gooit ze er een persoonlijke foto doorheen. Volgen dus!

4. Riccardo Tisci

Hij is de beste vriend van Kanye West en heeft onder andere het nummer van Naomi Campbell in zijn telefoon: Riccardo Tisci is niet alleen ontwerper voor Givenchy, ook kan hij goed opschieten met de A-list sterren. Dat zie je terug op zijn profiel. Volg hem dus voor de laatste foto’s.

5. Marc Jacobs

Wat is een artikel over modeontwerpers op Instagram zonder Marc Jacobs?! Op zijn persoonlijke account zie je (patserige) foto’s van Mr. Marc himself en uiteraard laat hij niet alleen z’n honden zien, maar ook zijn laatste collecties. Ook zie je regelmatig zijn vriend voorbij komen.

6. Stella McCartney

Stella McCartney heeft één van de mooiere grids om naar te kijken op Instagram. Alleen al voor de prachtige afbeeldingen ? waarschijnlijk geplaatst door haar team ? zou je haar willen volgen. Daarnaast is het wel zo leuk dat ze af en toe ook wat persoonlijks deelt. Van een selfie is Miss Stella niet vies!

7. Nicolas Ghesquière

Na 15 jaar Balenciaga zit Nicolas Ghesquière op de Louis Vuitton troon en het is ook goed om te zien dat hij heel actief is op Instagram. Zo krijg je een kijkje in zijn drukke leven. Denk aan selfies, Louis Vuitton beelden, zijn stoere outfits en campagnes.

8. Roberto Cavalli

Tot slot: Roberto Cavalli. Met ‘came into fashion to meet all the beautiful women…’ als bio hebben ruim 400.000 mensen al op follow gedrukt. Hij plaatst foto’s van zichzelf, celebrities, paarden (!) en uiteraard zijn ontwerpen. Fun fact: zelfs Roberto Cavalli draagt UGGs.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook