Madonna’s dochter voor Stella McCartney

Madonna (57) is niet alleen de Queen of Pop, ze is ook nog eens moeder van vier geweldige kinderen. Inclusief een dochte...

Lees ook

Madonna (57) is niet alleen de Queen of Pop, ze is ook nog eens moeder van vier geweldige kinderen. Inclusief een dochter die het zelf aan het maken is in de entertainmentwereld. 

Lourdes ‘Lola’ Leon (19), Madonna’s oudste kind, laat zien dat ze volwassen is geworden in een campagne van designer Stella McCartney. Ze ziet er erg fashionable uit met haar mooie gekleurde coupe en donkere dikke wenkbrauwen. Stella is dan ook ontzettend blij met deze schone:

So happy to have Lola on the POP team! Lola, who I’ve known her entire life, is at the beginning of her career as a performing artist. She’s an independent, inspirational and free-spirited young woman. Despite being born in the spotlight, she has kept her feet firmly on the ground!

De weg naar succes

Lourdes is samen met zangeres Claire Boucher, model Kenya Kinski-Jones en actrice Amandla Stenberg te zien in de nieuwe geur campagne van Stella McCartney. De dochter van Madonna showde meteen haar nieuwe coupe: trendy paars-grijs haar. Haar moeder plaatste trots een foto van haar oudste op Instagram met de woorden:

I miss this Beautiful Girl! Looking forward to seeing her very soon!

Aangezien de 19-jarige nu al te zien is in een grote beauty campagne van een bekend merk, verwachten wij dit jaar alleen nog maar meer van haar te zien. Hopelijk ook eens samen met Madonna!

Meer debutanten: ook Lori Loughlins (Full House) dochters maken modellendebuut!

Laatste nieuws

Zie ook