Ariana Grande als Rihanna en Celine Dion

De 22-jarige Ariana Grande is niet alleen een geweldige zangeres, ze is ook nog eens ontzettend grappig. Afgelopen weeke...

De 22-jarige Ariana Grande is niet alleen een geweldige zangeres, ze is ook nog eens ontzettend grappig. Afgelopen weekend was ze te gast bij het tv-programma ‘Saturday Night Live’ en she nailed it

In ‘Saturday Night Live’ worden korte sketches, parodieën en muziek gebracht. Telkens door een andere presentator. En dit keer was het dus de beurt aan Ariana. De zangeres deed popsterren Celine Dion, Britney Spears, Shakira, Rihanna en Whitney Houston na (zie video hierboven). Wij zijn echt onder de indruk van haar talent. Hilarisch!

Ariana Grande zoent met danser © Getty Images

Niet negatief bedoeld

Voordat we haters krijgen: de zangeres vertelde later in een interview met ‘iHeartRadio’ dat haar sketches niet negatief bedoeld waren. Integendeel, ze kijkt enorm op naar alle genoemde popsterren. Dus, haters gonna hate.

Ook leuk: heb je Christina Aguilera wel eens Britney Spears na horen doen? Fan-tas-tisch! (Tip: bekijk ook deze 5 fragmenten)

Laatste nieuws