10 celebrity’s met een eigen lipstick

Ben je bekend en houd je van make-up? Dan heb je vaak of een parfum op je naam staan, of je eigen make-up lijn. De volge...

Lees ook

Ben je bekend en houd je van make-up? Dan heb je vaak of een parfum op je naam staan, of je eigen make-up lijn. De volgende celebrity’s hebben in ieder geval hun eigen lipstick kleuren met cosmeticamerken zoals Charlotte Tilbury, L’Oréal en MAC.

1. Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is één van de celebrity’s die al jaren het gezicht is van L’Oréal. Daar komen leuke dingen bij kijken, want zo heeft ze meerdere lipstick kleuren die haar naam dragen. Iedere keer als een Collection Exclusive van L’Oréal wordt uitgebracht, heeft Doutzen minstens één kleur die op haar geïnspireerd is.

2. Kylie Jenner

De lippen van Kylie Jenner waren dag in dag uit het gespreksonderwerp. Daar maakt ze nu mooi gebruik van, want onder de naam Kylie Cosmetics brengt ze inmiddels haar eigen lip kits uit. Met succes, want iedere keer zijn de producten binnen no time uitverkocht.

3. Kim Kardashian

Kim Kardashian mag zich nu ook tot de celebrity’s rekenen die een eigen lipstick hebben. Samen met visagist Charlotte Tilbury heeft ze een complete lijn aan lipsticks ontwikkeld. De lipsticks liggen vanaf 27 juni in de schappen, dus het is wachten op hoe snel de kleuren de winkel uitvliegen. Wil je weten welke kleuren Kim uitbrengt? Klik dan hier.

4. Kendall Jenner

Het Kardashian-Jenner rijtje is niet compleet zonder topmodel Kendall. Estée Lauder creëerde een kleur voor Kendall en surprise, surpise: ook deze kleur ging als een warme broodje over de toonbank. De kleur heet Restless en tot op de dag van vandaag is het nog moeilijk om die kleur lipstick te bemachtigen.

5. Kate Moss

Kate Moss heeft niet zomaar een lipstick. Nee, ze heeft complete collecties uitgebracht in samenwerking met Rimmel. Van nudes tot rood: Kate Moss heeft het inmiddels allemaal.

6. Blake Lively

Blake Lively is net zoals haar collega-celebrity’s één van de ambassadrices van L’Oréal. Doutzen is dus niet de enige bekendheid met lipsticks voor dit merk, want ook Blake heeft haar eigen kleuren! In de La Vie En Rose collectie vind je een roze kleur en haar naam staat ook op één van de Pure Red lipsticks.

7. Rihanna

Rihanna ging de samenwerking aan met MAC om een lipstick en lipgloss te ontwerpen voor het goede doel. De lipstick is een typische rode RiRi kleur ? mat uiteraard ? en ook de lipgloss was in dezelfde tint. In de herfst van 2014 ging Rihanna juist voor een gewaagde taupe kleur. We hebben een vermoeden dat de rode Rihanna lipproducten beter liepen…

8. Miley Cyrus

MAC vroeg ook Miley Cyrus om twee collecties te ontwerpen. De eerste collectie was knalroze en meisjesachtig, terwijl de tweede collectie juist een heel andere vibe had. Klassiek oranje it is!

9. Gwen Stefani

Gwen Stefani is niet alleen actief in de muziek- en modeindustrie, ook op het gebied van beauty heeft ze nu de eerste stappen gezet. Samen met Urban Decay ontwierp Gwen lipsticks waarvan de kleuren perfect bij haar passen.

10. Drake

Een naam die je niet in dit rijtje celebrity’s verwacht is Drake. Maar echt, Tom Ford heeft een lipstick naar hem vernoemd. Ook deze lipstick is razend populair en ja, hij was direct uitverkocht.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook