Kim Kardashian komt óók met een eigen lipstick-lijn

Dat de Kardashians/Jenners een passie voor make-up hebben is duidelijk. Eerst was daar Kylie Jenner die haar eigen lipst...

Lees ook

Dat de Kardashians/Jenners een passie voor make-up hebben is duidelijk. Eerst was daar Kylie Jenner die haar eigen lipstick lijn uitbracht, Caitlyn ging een samenwerking aan met MAC en nu volgt ook zus Kim in haar voetsporen. Kim Kardashian komt binnenkort ook met een eigen lipstick lijn!

De lipstick lijn is in samenwerking met het luxe cosmeticamerk Charlotte Tilbury. Wist jij al dat dit te gekke make-up merk sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is?

De collectie heet ‘Hot Lips’ en is geïnspireerd op bekende vrouwen uit de jaren ’60, zoals Raquel Welch en Sophia Loren. Charlotte wilde Kim’s persoonlijkheid in de collectie vastleggen. Hierover zegt ze:

Kim is the queen of the nude lip, and this vintage inspired pale pink nude makes lips look instantly fuller and irresistible.

De ‘Hot Lips’ collectie is te koop vanaf 27 juni. Kylie’s lipstick lijn was héél snel uitverkocht. Zal dat bij deze collectie ook zo zijn? Bekijk hieronder vast de verschillende kleuren.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook