Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega's van Story....

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van Story. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Angelina Jolie zet Brad Pitt op straat

Angelina Jolie is het helemaal zat dat Brad Pitt met anderen vrouwen flirt én vreemdgaat. De media springen daar natuurlijk maar al te graag op in en meldden deze week dat Angelina Brad op straat heeft gezet. Hij zou niet alleen close zijn met de nanny, maar ook met actrice Marion Cotillard… Meer details lees je hier.

Sabia wilde helemaal geen kinderen

Wat is een Gossip Round-Up zonder het laatste nieuws over Sabia Engizek? Ook deze week haalt ze de headlines, want ze biecht op dat ze eigenlijk helemaal geen kinderen wilde. Toch is ze natuurlijk ‘heel blij met haar drie kinderen’ en wil ze hen niet missen. Ook heeft ze wederom het één en ander over Rafael te zeggen. Het houdt niet op, niet vanzelf…

Romantisch nieuws voor Katja Schuurman

We voelden het al aankomen: Katja Schuurman gaat trouwen (als we de roddelpers moeten geloven). En ja hoor, waar rook is, is vuur. Aan Story vertelt Freek dat hij het ziet zitten om met zijn Katja in het huwelijksbootje te stappen. Horen we daar de wedding bells?

Orlando Bloom stelt Katy Perry aan zijn moeder voor

Eén ding is zeker: Orlando Bloom en Katy Perry doen het niet rustig aan. Het is nog maar een paar weken out in the open dat de twee gek op elkaar zijn en Orlando heeft Katy al aan zijn moeder voorgesteld. Samen vlogen ze naar Engeland om met zijn moeder te eten in de pub en schijnbaar verliep het vlekkeloos. Het lijkt dus serieus te worden tussen de twee tortelduifjes!

Katy Perry en Orlando Bloom © Kevin Mazur/Getty Images

Adriana Lima is weer vrijgezel

Goed nieuws voor alle mannen die Adriana Lima als droomvrouw zien: ze is weer vrijgezel. Helaas is haar huwelijk met basketballer Marko Jaric op de klippen gelopen. Hoewel ze twee jaar geleden al bekendmaakten dat ze uit elkaar zouden gaan, zijn de scheidingspapieren nu pas ondertekend. Meer weten? Lees dan hier het artikel terug.

Sylvie Meis doet een boekje open over bekend zijn

In Duitsland wordt ze achtervolgd door paparazzi en zelfs in Los Angeles weten de camera’s haar te vinden. Sylvie Meis is niet alleen een BN’er, maar ook een celeb. Toch lijkt ze haar bekendheid redelijk te kunnen relativeren, ondanks de jaloezie die heerst. “Er zullen altijd mensen zijn die wachten tot je valt. Ik weet goed dat die haat en negativiteit er is, maar het is een keuze om dat niet toe te laten. Want uiteindelijk willen die mensen wat ik heb.” Toch beweert ze dat het niet eenzaam is aan de top, maar zo klinkt het wel…


Lees ook de Gossip Round-Up van vorige week!

Laatste nieuws

Zie ook