Dit topmodel is weer vrijgezel

Wat betreft haar carrière lijkt het Adriana Lima voor de wind te gaan, maar in haar huwelijk rommelde het. Ze trouwde in...

Lees ook

Wat betreft haar carrière lijkt het Adriana Lima voor de wind te gaan, maar in haar huwelijk rommelde het. Ze trouwde in 2009 met basketballer Marko Jaric en twee jaar geleden maakte het koppel bekend een punt achter hun huwelijk te zetten. Nu de papieren zijn ondertekend is Adriana officieel weer vrijgezel.

Ze liep shows voor Victoria’s Secret, werd het gezicht van beautymerk Maybelline, deed ontelbaar veel campagnes en is al jaren één van de best betaalde modellen. Maar met zo’n cv en een knap figuur betekent het niet automatisch dat het je in je privéleven ook lekker gaat. Zeven jaar geleden leek Adriana Lima het helemaal gevonden te hebben toen ze in het huwelijksbootje stapte met Marko Jaric, maar inmiddels is dat sprookje niet meer. De scheidingspapieren zijn nu ondertekend en dat betekent dat Adriana weer vrijgezel is.


In 2007 leerden Adriana en Marko elkaar kennen toen een gemeenschappelijke vriend hen koppelde. Het duurde niet lang voordat de twee hun verloving aankondigden en op Valentijnsdag in 2009 gaven ze elkaar het jawoord. Vijf jaar lang leek het goed te gaan en kregen ze hun dochters Valentina (inmiddels 6) en Sienna (3). Wat de reden achter de scheiding is, is niet bekend. Wel schijnt Adriana het ouderlijk gezag te krijgen over hun twee dochters.

Meer nieuws:

Laatste nieuws

Zie ook